top of page

OVER

TOEZICHTHOUDERS

VAN MORGEN

Het toezicht van morgen is een publieke zaak. Toezichthoudersvanmorgen is een publieke pool met jong talent, klaar om het toezicht van Nederland toekomstbestendig te maken. Hier kunnen toezichthouders, bestuurders en werving- en selectiebureaus op een laagdrempelige manier kennis maken met jonge toptalenten voor het toezicht van morgen. Blikverruimers hoort nog net iets te vaak dat het moeilijk is om jong talent te identificeren en te vinden. Daarom hebben wij dit voor de wereld van toezicht gedaan, zodat elk denkbaar excuus om geen jong talent aan te nemen in RvT's en RvC's wordt weggenomen. Geen gebruikerskosten, geen ons-kent-ons, geen kaartenbakken. Een publieke talentenpool gericht op transparantie en de toekomst. 

 

Dat hebben we natuurlijk wel op een Blikverruimende manier gedaan. Naast de meer gangbare zoektermen als expertisegebieden hebben we ook gekeken naar de missie van onze talenten, en naar de energie die zij meebrengen. Hiermee wordt gedoeld op wat iemand in deze wereld brengt om beweging te creëren. 

 

Op dit moment bestaat de talentenpool uit mensen die wij afgelopen 5 jaar hebben opgeleid middels ons eigen not-for-profitprogramma of voor programma's bij Deloitte en de Rabobank. We blijven vernieuwen en zoeken continue naar manieren om het toezicht te vernieuwen. Vragen of ideeën? Neem hieronder contact met ons op!

bottom of page